streda 5. februára 2014

VRAJ DOSPELÍ SA TIEŽ RADI HRAJÚ

...a tu je dôkaz, že hra a hračky proste hýbu svetom. A keby len svetom ... ale aj dušou dospelých, ktorí sa radi a často vracajú do detských čias :)
Každý a káždá z nás určite pozná niečo také, čo sa naťahuje na ruku, prsty sa vopchajú do čudných dier a tunelov ... Keď sa na to potom pozrieme zvonka, škerí sa na nás nejaká potvora, väčšinou má milý, rozprávkový výraz a my máme pocit, že sa s nami aj rozpráva. Neuvedomíme si pritom, že obidva hlasy sú naše. Poviete si "schíza"!!! Sakra, čo s tým? Tak si podľa možnosti rýchlo nájdete obeť, ktorej ste ochotní a ochotné zrazu zahrať hoci aj rozprávku s tým čudom na ruke. 
MAŇUŠKY alebo ponožkové maňuše Vám zaručia určitú dávku detskej nevinnosti a navyše, ak sú zrecyklované ponožky aj opraté, tak príjemne a voňavo zahrejú :)  
Totok tu je séria CUCAstyle, zoznámte sa ... Všetky skončili v KOFOLE s poslaním pomôcť deťúrencom na onkológii. Áno, boli vydražené a je úplne jedno, že si ich kúpili infantilní jedinci ako som abčas aj ja. Dôležitý je cieľ a v tomto prípade už ich cesta bola ušľachtilý cieľ.

Vaša SUE :)





Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára